Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Γραμμή Παραγωγής

Είμαστε ειδικευμένοι στον αδιάβροχους συνδετήρα και το καλώδιο. Εστίαση επιχείρησης Rigoal στο ODM και το συνδετήρα και το καλώδιο cOem. Η επιχείρησή μας έχει την πλούσια εμπειρία στο senor, τη δύναμη και τη βιομηχανία Ethernet. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον κυκλικούς το αδιάβροχους συνδετήρα και καλώδιο M5 M8 M9 M10 M12 M16 M18 M20 M23 M40 RD24 RD30 mini7/8 κ.λπ. αντιφατικοί συνδετήρες, δ-ΥΠΟ- αδιάβροχο και περιοχής των οδηγήσεων αδιάβροχο συνδετήρας και καλώδιο δύναμης συνδετήρων αξίας σωληνοειδών, συνδετήρων RJ45 USB. Πλαστικοί συνδετήρας και καλώδια τύπων Τ ή Υ. Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας έχουν τα πιστοποιητικά CE Rosh IP68 κ.λπ. UL. Εκτός αυτού, κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα για να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις. Καλωσορίστε επί παραγγελία σας.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4
Packing&Shipping
Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

OEM / ODM

Έχουμε περισσότερο από 6 έτη του cOem & οι υπηρεσίες ODM, οποιεσδήποτε ιδέες του σχεδίου, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με χωρίς δισταγμό:

1.Made διαφορετικό μέγεθος ως απαίτησή σας

2. Λογότυπο τυπωμένων υλών/λέιζερ στις συσκευές.
3. Κάνετε την προσαρμοσμένη συσκευασία, εγχειρίδιο χρηστών.
4. Κάνετε το χαρτοκιβώτιο συσκευασίας σχεδίου σας.
5. Άλλος cOem, αιτήματα ODM.

Ε & Α

Η Co. Rigoal Shenzhen, ΕΠΕ ήταν κυρίως σχέδιο και maade αδιάβροχοι συνδετήρες και έτη καλωδίων από το 2014 και καταχωρήθηκε ως γενικός φορολογούμενος τον Αύγουστο του 2014. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των αδιάβροχων συνδετήρων και των βιομηχανικών συνδετήρων. Σειρές Μ και περισσότερες από 2.000 ποικιλίες των προϊόντων εφαρμόζονται ευρέως στους τομείς όπως ο αισθητήρας, των υπαίθριων οδηγήσεων (λαμπτήρας οδών, οθόνη επίδειξης, φωτισμός), η επικοινωνία, η αυτοματοποίηση, η νέα ενέργεια, η θαλάσσια ηλεκτρονική, ο ιατρικός εξοπλισμός, οι περιφερειακές μονάδες συστημάτων παγκόσμιας πλοήγησης, η αυτοκίνητη ηλεκτρονική, κ.λπ.

Shenzhen Rigoal Connector Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Jerry Wu
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)