Να στείλετε μήνυμα

Αυτό το τμήμα περιγράφει τον αδιάβροχο συνδετήρα M8

May 13, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό το τμήμα περιγράφει τον αδιάβροχο συνδετήρα M8

Οι συνδετήρες M8 συστήνονται τώρα για σχεδόν όλες τις προδιαγραφές λεωφορείων που χρησιμοποιούνται στον τομέα. Συμμορφώνονται με το επίπεδο προστασίας IP67 σύμφωνα με τα πρότυπα iec61076-2-101/104 και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να συνδέσουν τα sensors&actuators στην τεχνολογία αυτοματοποίησης. Δ-κωδικοποιημένες 4 συνδετήρες καρφιτσών για βιομηχανικό Ethernet οι εφαρμογές έχουν έναν υψηλότερου επιπέδου της προστασίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό το τμήμα περιγράφει τον αδιάβροχο συνδετήρα M8  0

 

Η κύρια λειτουργία του συνδετήρα M8 είναι να σχεδιάσει με τη σταθερή σύνδεση στα σκληρά περιβάλλοντα. Έναντι άλλων τύπων συνδετήρων, έχει το πλεονέκτημα πιό σκληρό και ανθεκτικότερο. Ο συνδετήρας αυτής της νέας διεπαφής καλείται «βιομηχανικό συνδετήρα», ποιο πεδίο της χρήσης δεν είναι ενιαίο, όχι μόνο χρησιμοπομένος στην κατασκευή, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό το τμήμα περιγράφει τον αδιάβροχο συνδετήρα M8  1

Βασικές αποδόσεις του συνδετήρα M8:

Η βασική απόδοση των συνδετήρων M8 μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις κατηγορίες: μηχανική απόδοση, ηλεκτρική απόδοση και περιβαλλοντική απόδοση.

 

(1) μηχανικές ιδιότητες

Λειτουργικά, το σημαντικότερο πράγμα είναι οι μηχανικές ιδιότητες του συνδετήρα. Η δύναμη εισαγωγής διαιρείται σε εισαγωγή και δύναμη εξαγωγής (η δύναμη εξαγωγής καλείται επίσης δύναμη χωρισμού), και οι απαιτήσεις των δύο είναι επίσης διαφορετικές. Τα βασικά κριτήρια είναι η μέγιστη δύναμη εισαγωγής και η ελάχιστη δύναμη χωρισμού. Από μια άποψη χρήσης, η δύναμη εισαγωγής πρέπει να είναι μικρή (έτσι υπάρχει μια δομή με τη χαμηλή δύναμη LIF εισαγωγής και καμία δύναμη ZIF εισαγωγής), και εάν η δύναμη χωρισμού είναι πάρα πολύ μικρή, έχει επιπτώσεις στην αξιοπιστία επαφών. Η μηχανική ζωή είναι πραγματικά ένα είδος δείκτη διάρκειας, το οποίο του καλούμε συνήθως τη μηχανική λειτουργία στον κόσμο. Παίρνει μια εισαγωγή και μια εξαγωγή ως κύκλο, και τους δικαστές εάν ο συνδετήρας μπορεί κανονικά να ολοκληρώσει τη λειτουργία σύνδεσής του (όπως η αξία αντίστασης επαφών) μετά από το διευκρινισμένο κύκλο εισαγωγής και εξαγωγής.

 

(2) ηλεκτρικές ιδιότητες

Όπως είναι γνωστό, οι κύριες ηλεκτρικές ιδιότητες των συνδετήρων περιλαμβάνουν την αντίσταση επαφών, την αντίσταση μόνωσης και την ηλεκτρική δύναμη.

 

(3) περιβαλλοντική απόδοση

Η περιβαλλοντική απόδοση είναι πραγματικά ένας γενικός όρος συμπεριλαμβανομένης της αντίστασης θερμοκρασίας, της αντίστασης υγρασίας, της αλατισμένης αντίστασης ψεκασμού, της δόνησης και της αντίστασης κλονισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό το τμήμα περιγράφει τον αδιάβροχο συνδετήρα M8  2

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συνδετήρα M8

1. Αδιάβροχος, moisture-proof, αδιάβροχος, ήλιος-απόδειξη και αντιδιαβρωτικός.

2. Φλόγα - καθυστερών, anti-oxidation και προστασία του περιβάλλοντος (όλα τα προϊόντα είναι από τις πράσινες γραμμές παραγωγής).

3. Βελτιώστε τη διαδικασία παραγωγής: Ο συνδετήρας απλοποιεί τη διαδικασία συνελεύσεων των ηλεκτρονικών προϊόντων και τη διαδικασία μαζικής παραγωγής.

4. Εύκολος να διατηρήσει: Σε περίπτωση αποτυχίας, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να σπαστούν τα καλώδια, τα ηλεκτρικά πλαστικά μανίκια, κ.λπ., να πρέπει μόνο να ξεβιδώσει τις δύο άκρες του αδιάβροχου συνδετήρα, ο οποίος είναι πολύ κατάλληλος για τη συντήρηση των αδιάβροχων προϊόντων όπως των οδηγήσεων, η ηλιακή ενέργεια, γεωθερμικών, κ.λπ.

5. Βελτιώστε την ευελιξία σχεδίου: Η χρησιμοποίηση την των συνδετήρων δίνει στους μηχανικούς τη μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη σχεδιασμό και το ενσωμάτωση των νέων προϊόντων, καθώς επίσης και κατά χρησιμοποίηση των συστατικών για να διαμορφώσει τα συστήματα

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό το τμήμα περιγράφει τον αδιάβροχο συνδετήρα M8  3

Τομείς εφαρμογής των συνδετήρων M8

Όλα τα προϊόντα αποτελούνται από τα φιλικά προς το περιβάλλον και υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικά υλικά, που ανταποκρίνονται στα πρότυπα ROHS, και μπορούν να παρέχουν τα επίσημα υλικά προστασίας του περιβάλλοντος. Η εμφάνιση προϊόντων δεν καλύπτεται λαμπρά από πραγματική φωτογραφισμένη και είναι εκεί καμία νόθευση.

 

1. Ευρέως κατάλληλος για την υπαίθρια σύνδεση εφαρμογής των προϊόντων των διάφορων οδηγήσεων, όπως οι λουρίδες των οδηγήσεων, ο φωτισμός σημείων των οδηγήσεων, ο φωτισμός τοπίων πλυντηρίων τοίχων των οδηγήσεων, ο φωτισμός πινάκων διαφημίσεων των οδηγήσεων, ο φωτισμός σηράγγων των οδηγήσεων, ο φωτισμός πλημμυρών των οδηγήσεων, ο φωτισμός οδών των οδηγήσεων και η υπαίθρια οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων κ.λπ.

 

2. Ευρέως χρησιμοποιημένος σε παράκτιο, τον ποταμό, τη λίμνη ή την υποβρύχια εφαρμοσμένη μηχανική, την εφαρμοσμένη μηχανική μεταλλείας, την υπόγεια εφαρμοσμένη μηχανική, τον ηλιακό θερμοσίφωνα, την ηλιακή παραγωγή αιολικής ενέργειας, τη βιομηχανία τροφίμων, το διάφορο μηχανικό εξοπλισμό, την αεροπορία, το αεροδιάστημα, τη εθνική ασφάλεια και άλλους επικοινωνία & τομείς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Jerry Wu
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)